17.10.2010

It's fashionable Life #16

Bazıları Sıcak Sever

İçlik: Gap
Patik: Topman
Atlet: Şahinler

11 yorum:

mustafa dedi ki...

amina kodugumun moda bloggerlari bunu coktan haketmislerdi...harbiden bazilari sicak sever:))

Leyla dedi ki...

tam "müthiş bir ironi, harkulade bir taşlama, gülmekten yıkıldım!" yazacaktım ama mustafa'nın yorumuna üzüldüm doğrusu. niye küfrediyoruz arkadaşım? :( link verecektim bazı moda bloglarına "bundan alâ ne giydim yazısı olur mu?" diye şimdi bu küfrü görürler, sonra vs vs.. neyse :)

Bu arada Axel, kaç yıllık takipçinim. Acayip şaşırdım :)

axel dedi ki...

leyla küfür erkekte güzeldir... bana olmadığı sürece küfürlü yorumlara yer veririm blogda:) musftafa nın 'bazı moda blogerlarına' saydırdığını varsayarak onayladım yorumunu.zira kendisi de moda bloggerı.

niye şaşırdın bu arada?

Leyla dedi ki...

yok ben biliyorum mustafa'nın moda ile iç içe olduğunu da ne bileyim :/ o da onun yorumu, elbette hissiyatıyla yazmış da :( ama sevmiyorum böyle küfürler görmeyi. bu bir istek olarak yanlış anlaşılmasın, elbette uygun gördüğünü yayınlarsın.. Ben de kendimce fikrimi yazmış olayım.
"moda bloggerlari bunu coktan haketmislerdi..." şu kısmına katılıyorum yorumun sonuna kadar :) bi ara bende ironi olsun diye giydiklerimi yazıp foto eklememiştim. Aklıma geldi :)

bu arada şaşırdım, çünkü bu cesaret isteyen bir fotoğraf. morrisey kafasıyla bile olsa :)

axel dedi ki...

cesaret mesaret ama +2-3 derece katkısı var kış günlerinde :)

mustafa dedi ki...

morrissey in christian dior die bi sarkisi var...
bilmiyorum axel dinledin mi?morrissey kafasi onunla mi alakali:)o da senin gibi bu gerizekalilarla dalga gecmisti bi parcasinda:)

leylacim cok uzuldum bilsem yasmasdim..ama acmis oraya blogu ne yedim ne ictim kime verdim sacma sapan isler...tabi ki efendi efendi zevklerini ilgilerini paylasan arkadaslara saygimiz sonsuz..zamanizi ayirip takip de ediyoruz.ogrendigimiz seyler de oluo.minnettar kalip tesekkurumuzu de ediyorus..

amma moda ancak memleket faydasina hizmet ediosa kutsaldir benim icin..sen gidip nisantasinda istinyparkta salak salak gesiceksin sonra benden de saygi bekliceksin.

evrende kucuk bi nokta bile deilsin kim senin ne giydigini ne yedigini merak etcek dangoz:)

axel dedi ki...

mustafa morrissey'in o şarkısıyla alakası yok ama olsa 10 numara olurmuş.

mustafa dedi ki...

ok dinlersin artik..youtubeta varmis video sindi baktim

Leyla dedi ki...

çok haklısın mustafa. ben bir de yüzünü saklamak için (yada çok çirkin bir kız bilemiyorum) photoshopla türlü renk bozması yapıp, abuk subuk açılardan çekilen, kıyafetten zerre bir detay, bi estetiklik anlaşılmayan ve üstüne bir de kendine "moda blogger ı" diyenleri anlamıyorum. resmen komedi. evet evet ben güleyim sen de küfret en iyi hakkaten :)

mustafa dedi ki...

leylacim birseyin temsilcisiyim demek icin once o isi gercekten yuklenebilmen gerek...

simdi ben gidip oradan buradan kopyala yapistir yapip sora da kalkip insanlara moda blogger iyim diyemem..ben egleniyorum o kadar...

midem bulandi artik bu insanlardan...hani sektore yonelik 2 cumleleri olsa anlicam...

bize axel gibi zeki adamlar lazim...

takibe devam:)

mustafa dedi ki...

yeni post pls